Soarta RADET, hotărâtă de consilierii locali

672
2
Soarta RADET, hotărâtă de consilierii locali - soartaradet16-1427394629.jpg

Articole de la același autor

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal se va întruni, luni, 30 martie. 30 de proiecte de hotărâre vor fi supuse atenției consilierilor locali. Aprobarea rectificării bugetului municipal Constanța pe anul 2015, repartizarea și extinderea unor spații de locuit din fondul locativ de stat, aprobarea unor măsuri referitoare la acordarea mesei la cantinele de ajutor social sunt doar câteva dintre proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute în cadrul ședinței de consiliu. Un alt proiect de hotărâre de pe ordinea de zi se referă la aprobarea modificării art. 1 din HCL nr. 249/2013 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții "Reabilitarea și amenajarea Parcului Arheologic" Aprobarea reorganizării Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice Constanța și transformarea în societate conform prevederilor Legii nr. 31/1990, precum și aprobarea "dizolvării voluntare și al lichidării societății R.A.D.E.T. Constanța S.A." sunt alte puncte de pe ordinea de zi. Consilierilor locali li se va supune atenției și proiectul de hotărâre privind implementarea Memorandului Guvernului României din data de 27.03.2013 și a creării SACET integrat în municipiul Constanța, prin emiterea acordului pentru preluarea condiționată de către municipiul Constanța a acțiunilor statului român la Electrocentrale Constanța S.A. 


Comentează știrea

cta
27 martie 2015
radet

suntem in top 3 la pert gigacalorie pe tara ! asta e o rusine si o dovada ca avem incomptenti care conduc societati importante pt toti platitorii de taxe si impozite din oras... interesati-va , pot fi accesate fonduri europene/parteneriate private, pt construirea unei centarle moderne/ecologice/economice, cai tot sistemul centralizat este cel mai ieftin, insa doar in anumite conditii .... ziaristii sa infomeze populatiea despre obligativitatea inst. doar a centralelor pe gaze cu condensare, despre taxe /plati/avize/iscir/ samd , sa faca oamenii comparatii ....si , veti ajunge la concluzia de mai sus

g
27 martie 2015
g

Si cum ramane cu salariile uriase pa care la are conducerea RADET?Vrei sa ramana hotii fara ele?Cum isi mai face Tarul Mazare statiune in Madagascar?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0349 secunde