Soarta alegerilor interne din PDL ar putea fi decisă astăzi

3735
Soarta alegerilor interne din PDL ar putea fi decisă astăzi - 9bfa48c68f9987606f48666286afa81a.jpg
Democrat liberalii constănțeni au susținut, ieri, o conferință de presă la sediul Organizației Județene a partidului, eveniment la care au participat liderul interimar al PDL, Mircea Banias, prim-vicepreședintele Adrian Manole și directorul Inspectoratului Teritorial de Stat în construcții, Gigi Chiru, care este, în același timp, și coordonator al Colegiului 6. În cadrul conferinței au fost discutate măsurile anunțate de Guvernul Boc în scopul reducerii cheltuielilor bugetare, măsuri numite și de Mircea Banias ca fiind "deloc populare" și pe marginea cărora pedelistul a mărturisit că s-a gândit dacă erau realmente necesare. Banias a menționat aici micșorarea pensiilor și a salariilor cu 15, respectiv 25%, dar a precizat, în final, că măsurile sunt, totuși, dezirabile, chiar dacă nu aduc niciun beneficiu de imagine actualului Executiv, și asta pentru ca situația economică a României să se redreseze începând din această toamnă.
În altă ordine de idei, Banias a declarat și că, în ședința de astăzi, Biroul Permanent Național va lua în discuție, "cu siguranță", data convenției naționale a partidului, precizând din acest punct de vedere că "eventualitatea ca această dată să fie schimbată este mare". De asemenea, președintele Organizației Județene a PDL Constanța a declarat și că, tot în contextul ședinței de BPN de azi pedeliștii ar putea afla dacă alegerile interne la nivel local și județean vor fi amânate sau dacă, din contră, ele vor respecta calendarul stabilit inițial.
Despre acest subiect a ținut să facă o serie de lămuriri prim-vicepreședintele democrat liberalilor constănțeni, Adrian Manole, care a afirmat că, deși "vestea amânării alegerilor a produs o oarecare bulversare în interiorul partidului", până la o decizie definitivă se va merge pe "certitudini", iar în acest capitol Manole a inclus o decizie a BPN adoptată în februarie, decizie care face referire la calendarul alegerilor și care, susține liderul PDL, nefiind abrogată până la acest moment, produce efecte. "Noi suntem pregătiți să ne ducem calendarul până la final până la sfârșitul acestei luni", a mai declarat Adrian Manole, specificând, însă, că pedeliștii așteaptă, totuși, decizia de azi a conducerii naționale a partidului. În cele din urmă, el a explicat și că PDL Constanța "se va replia și va organiza toate activitățile" în conformitate cu ceea ce sa va decide azi în BPN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde