Situaţie complicată în legătură cu referendumul de demitere a primarului din Agigea

281
Situaţie complicată în legătură cu referendumul de demitere a primarului din Agigea - prefectagigeasilviucosa2-1639325975.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii USR-PLUS mai au de aşteptat în privinţa referendumului pentru demiterea primarului din Agigea, Cristian Cîrjaliu. Concret, deoarece în luna noiembrie Consiliul Local Agigea a fost dizolvat de instanţa de judecată, Instituţia Prefectului a trimis o înştiinţare la Autoritatea Electorală Permanentă şi aşteaptă răspuns pentru a găsi o soluţie în ceea ce priveşte referendumul organizat pentru demiterea primarului Cristian Cîrjaliu.

La solicitarea cititorilor noştri, prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a explicat pentru „Cuget Liber” care este situaţia de la Agigea şi ce urmează să se întâmple.

„Cu privire la referendumul de la Agigea, s-a verificat îndeplinirea condiţiei referitoare la numărul de semnături strânse, 25 la sută din numărul total de electori pe fiecare localitate componentă a Unităţii Administrativ Teritoriale. Trebuie să vă spun că avem o problemă suplimentară în ceea ce priveşte derularea ulterioară a formalităţilor legată de faptul că la sfârşitul lunii noiembrie a fost dizolvat Consiliul Local Agigea. Procedura de desfăşurare a referendumului prevede constituirea unei comisii care să includă şi un reprezentant al Consiliului Local. Pentru a reuşi să ieşim din această situaţie am făcut o solicitare către Autoritatea Electorală Permanentă şi aşteptăm un răspuns în momentul de faţă. Hârtia am trimis-o în urmă cu aproximativ o săptămână”, a declarat Silviu Coşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3528 secunde