Siegfried Mureșan, mesaj de la Constanța: "Vrem să obținem 10 mandate de europarlamentari"

846
Siegfried Mureșan, mesaj de la Constanța:

Articole de la același autor

Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a aflat, vineri, la Constanța pentru a se întâlni cu locuitorii municipiului și a le explica de ce ar fi bine să voteze cu PNL la alegerile europarlamentare. Înainte de a lua pulsul localității, el a susținut o conferință de presă alături de liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.


Printre altele, șeful liberalilor de la malul mării a spus că PNL este singurul partid care poate reprezenta România pe plan european.
"Misiunea noastră în această campanie este de a convinge populația că este foarte important că PNL face parte din Partidul Popular European", a spus Bogdan Huțucă. 
La rândul lui, Siegfried Mureșan, actual europarlamentar și candidat care se află pe locul 3 pe lista viitoarelor alegeri europarlamentare, a explicat că a venit la Constanța pentru a se întâlni cu localnicii.
"Am venit la Constanța pentru a da startul precampaniei, pentru a ieși pe stradă și a discuta cu locuitorii. Oamenii trebuie să afle că la acest moment PNL este singurul care poate obține lucruri pentru România pe plan european. Atunci când este nevoie noi obținem imediat sprijinul PPE. Oamenii trebuie să știe că PSD este izolat la nivel european", a spus europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.
El a mai adăugat că programul cu care reprezentanții PSD merg în Parlamentul European este de apărare a "infractorului Liviu Dragnea" și că nu poate exista o cooperare între europarlamentarii PNL și cei social-democrați. 
În plus, liberalul a mai afirmat că PSD și ALDE sunt izolați în propriile familii europene și că PSD este membru la socialiștii europeni din cauza slăbiciunii acestora în mai multe state.


"Stăm foarte bine în toate sondajele"


"Programul cu care europarlamentarii PSD merg în Parlamentul European este de apărare a infractorului Liviu Dragnea. Aceasta este singura lor prioritate. De aceea, nu poate exista nicio cooperare între europarlamentarii Partidului Național Liberal și europarlamentarii PSD care îl apără pe Liviu Dragnea. S-a văzut foarte clar săptămâna trecută în Parlamentul European, când noi am votat în favoarea candidatului român pentru a deveni procuror șef european și ei au apărat agenda infractorilor și au încercat să afecteze șansele candidatului român. Când PSD-ul spune hai să facem o agendă națională, ei de fapt vor agenda infractorilor. Nu vom participa niciodată la un asemenea demers", a spus europarlamentarul liberal.
În altă ordine de idei, Siegfried Mureșan a explicat că PNL stă foarte bine în sondaje, se află înaintea PSD și, drept urmare, speră ca PNL să obțină la alegerile europarlamentare un scor foarte bun.


"Stăm foarte bine în toate sondajele, ceea ce mă face să cred că vom obține la alegerile din mai un procent de 25-30%. La un simplu calcul, pot spune că vrem să obținem 10 mandate de europarlamentari", a declarat liberalul Siegfried Mureșan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5147 secunde