Și totuși, CADE GUVERNUL? PSD ar avea voturile necesare!

194
Și totuși, CADE GUVERNUL? PSD ar avea voturile necesare! - ddd-1580725787.jpg

Articole recomandate

PSD ar avea voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să treacă. Georgian Pop se întoarce în tabăra social democrată, iar calculele arată în acest moment că ar exista cele 233 de voturi pentru ca guvernul Orban să cadă, relatează Digi24 citând surse din PSD.

Georgian Pop se întoarce în PSD după ce a plecat din partid, în ianuarie 2019, pentru a se înscrie în Pro România. El s-a numărat printre parlamentarii care au votat guvernul Orban și a părăsit împreună cu mai mulți membri, printre care Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, această formațiune, în decembrie 2019. Cei doi s-au înscris în PNL, iar Pop a rămas deputat neafiliat până astăzi.

Acum, matematic, PSD are cele 233 de voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, împreună cu UDMR și Forța Națională (format din patru parlamentari, printre care Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu), și de a bloca proiectul de alegere a primarilor în două tururi, proiect asumat de Guvern. De asemenea, PSD a purtat negocieri și cu parlamentari de la minoritățile naționale și cu cei neafiliați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde