Sever Voinescu: Nu cred într-o rebrenduire de succes a PDL fără o altă atitudine inclusiv a liderilor

927
1
Sever Voinescu: Nu cred într-o rebrenduire de succes a PDL fără o altă atitudine inclusiv a liderilor - severvoinescu-1315482466.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Liberal (PDL), vicepreședintele Sever Voinescu, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că nu crede într-o rebrenduire a PDL dacă aceasta nu va include și o schimbare de atitudine a liderilor partidului, precizând, însă, că "nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum".
"Eu nu cred în rebrenduirea Partidului Democrat Liberal fără o modificare de substanță. Eu nu cred, în general, că rebrenduirea are vreun succes dacă nu face decât să rămână o vopsea pe gard, dar înăuntru e același leopard", a declarat Sever Voinescu.
El a adăugat că în momentul în care PDL se va reconstrui sau se va decide să contribuie la o nouă construcție politică ar fi nevoie de un brand.
"Dar a gândi o operațiune de rebrenduire, asta însemnând schimbare de nume, de siglă și așa mai departe, fără ca această schimbare să fie expresia unei schimbări de substanță nu văd succesul", a mai spus purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.
Sever Voinescu a explicat, la cererea presei, că prin schimbare de substanță înțelege "o schimbare de atitudine politică, a calității actului politic".
"Da, până la urmă da", a spus Voinescu, întrebat dacă este necesară și o schimbare a atitudinii liderilor PDL.
Acesta a precizat, însă, în privința unei schimbări de atitudine politică a președintelui democrat-liberal Emil Boc, că "avem totuși o conducerea recent aleasă" și că "nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum".


Comentează știrea

rex
8 septembrie 2011
TREZITI-VA ROMANI!

Cea mai buna solutie pentru leprele din pd este ca romanii sa se trezeasca si sa-i ciomageasca pe unde-i prinde pe acesti TERMINATORI de tara si TRADATORI de tarasi de neam. Nemernici nu respecta legi, nu respecta CONSTITUTIA, nu respecta nimic in aceasta tara. Trebuie sa ne luam TARA inapoi de la aceste HIENE. Toate institutiile tarii le-a acaparat (vezi deciziile in care au incalcat flagrant legile multi din gasca pd)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde