Seria alegerilor interne din PNL Constanța a continuat în acest sfârșit de săptămână

3104
Liberalii tomitani organizează, în continuare, alegeri interne în teritoriu. Astfel, seria Adunărilor Generale de Alegeri din județ a ajuns în acest week-end la organizațiile Amzacea, Topraisar, Fântânele și Mihai Vizeazu.
Potrivit Biroului de presă al PNL Constanța, liberalii din Amzacea au reconfirmat-o sâmbătă în funcția de lider al organizației, cu 54 de voturi "pentru", pe Mariana Oțeleanu. În acest context a fost ales și Biroul Politic Local, din componența căruia fac parte trei vicepreședinți, șapte membri și trei membri supleanți. De menționat este și că, tot în cadrul Adunării Generale a PNL Amzacea, au fost votați și membrii delegației ce va lua parte la Conferința Județeană de Alegeri a PNL Constanța.
În ceea ce privește Organizația Locală a PNL Topraisar, și aici a fost reconfirmat în funcție același lider, anume Datcu Matei, cu 18 voturi "pentru". Contracandidatul acestuia, Gheorghe Gabriel, nu a obținut niciun vot. Ca și în celelalte organizații constănțene, cu această ocazie a fost ales și Biroul Politic Local, compus din doi vicepreședinți, patru membri și trei membri supleanți. Cât despre repre-zentanții PNL Topraisar care vor participa la Conferința Județeană, numărul acestora este de patru, ei fiind aleși tot sâmbătă, cu unanimitate de voturi.
La evenimentele menționate au luat parte, conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă, liderul liberalilor constănțeni, deputatul George Dragomir, primarul din Techirghiol, Adrian Stan, dar și consilierul județean Eugen Silaghi, membru al Biroului Politic Teritorial al PNL Constanța.
De asemenea, în cursul zilei de duminică, au avut loc alegeri și în Organizația PNL Fântânele. Cei 25 de liberali prezenți la Adunarea Generală l-au reales în funcția de președinte pe Gheorghe Soare, cu unanimitate de voturi.
Nu în ultimul rând, sfârșitul de săptămână a marcat și data alegerilor din Organizația PNL Mihai Viteazu, acolo unde lider al liberalilor a fost reconfirmat, cu 54 de voturi "pentru", Ciamatu Hiristachi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6822 secunde