Șerban Nicolae: CCR face o greșeală considerând Ordonanța 13 ca abrogată definitiv

321
Șerban Nicolae: CCR face o greșeală considerând Ordonanța 13 ca abrogată definitiv - erbannicolae-1486661110.jpg

Articole recomandate

Liderul senatorilor PSD și președintele Comisiei Juridice, Șerban Nicolae, este de părere că judecătorii CCR au greșit atunci când au considerat că Ordonanța 13 este abrogată definitiv și au hotărât că sesizarea Avocatului Poporului rămâne fără obiect, conform adevarul.ro. 


"CCR face o greșeală tehnică, voită sau nu, considerând OUG 13 ca abrogată definitv și ca atare, nejudecând pe fond! Tehnic, prin neadoptarea, în Parlament, a OUG14 și eventuala adoptare a OUG13, o va face pe cea din urmă să producă efecte", a explicat Șerban Nicolae, citat de adevarul.ro.

CCR nu a judecat pe fond Ordonanța de Urgență numărul 13 pe motiv că, între timp, Guvernul a abrogat-o, "deci nu mai există", după cum a spus președintele CCR, Valer Dorneanu.

Dacă arlamentul va respinge prin lege OUG nr. 14, care a aborgat OUG nr. 13, va intra automat în vigoare vechea și scandaloasa OUG nr. 13, care a scos lumea în stradă. Valer Dorneanu, președintele CCR, a anunțat că sesizarea Avocatului Poporului pe OUG nr. 13 a fost declarată inadmisibilă, întrucât ordonanța a fost între timp abrogată de Guvern.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7448 secunde