Seniorii Constanței, premiați la domiciliu de viceprimarul Costin Răsăuțeanu

299
Seniorii Constanței, premiați la domiciliu de viceprimarul Costin Răsăuțeanu - senioriiconstantei-1596041734.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, i-a felicitat personal pe vârstnicii care au împlinit 80 și 90 de ani, precum și pe cei care au aniversat 50 de ani de la căsătorie.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a bunicilor organizate în cadru festiv nu mai pot avea loc, astfel că echipele Primăriei Municipiului Constanța distribuie premiile bănești direct la domiciliul beneficiarilor. Zilele acestea, inspectorii au fost însoțiți de viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, care a dorit să îi felicite pe sărbătoriți și să le ofere o floare.

În această săptămână sunt premiate persoanele care au împlinit 80 de ani și au depus documentația în perioada 11.06.2020- 17.07.2020.

Reamintim că pentru a intra în posesia sumelor, beneficiarii trebuie să trimită pe adresa de mail [email protected] următoarele documente: cerere tip, copie conform cu originalul a certificatului de naștere, copie conform cu originalul a cărții de identitate, copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

În situațiile în care doriți să depuneți la ghișeu documentele, acest lucru se poate face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri intre orele 08.30-16.30, iar în zilele de joi între orele 08.30-18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2703 secunde