Senatul își va plăti datoria către Camera Deputaților

232
Senatul își va plăti datoria către Camera Deputaților - valeriuzgonea-1384429347.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că Senatul își va plăti datoria de 2 milioane de lei pe care o are către Camera Deputaților, în ciuda schimbului de replici pe care l-a avut cu președintele Senatului, Crin Antonescu.

"Este o latură umană și a mea și a lui Crin Antonescu, mai facem un schimb de replici ca prieteni legate de componența sandvișurilor pe care le primim atunci când ne întâlnim la Biroul permanent. Oricum, pot să vă spun că cele mai bune sandvișuri sunt cele de la Camera Deputaților, mult mai bine decât cele de la Senat", a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că soluția pentru ca Senatul să-și plătească datoria către Camera Deputaților este cea legală, iar suma respectivă va fi recuperată.

"Există promisiunea și eu îl știu pe Crin Antonescu și îl cunosc și pe secretarul general al Senatului, a fost parlamentar, sunt oameni serioși și trecând peste glumele pe care le facem este vorba de seriozitate. Dacă noi cei care avem aceste instituții nu ne plătim datoriile către celelalte instituții nu putem să cerem și mediului privat și companiilor să facă același lucru către statul român și atunci sunt convins că acum când sunt aceste resurse financiare alocate prin rectificarea bugetului, Camera Deputaților va primi resursele financiare ca să plătească utilitățile pe care le aveam pentru această instituție. Nu îmi fac nicio problemă, în afară de schimbul acesta spumos de replici care face bine până la urmă Parlamentului și parlamentarismului suntem serioși în ceea ce facem", a adăugat Zgonea, citat de Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3253 secunde