Senatorul Remus Negoi, reacţie ironică după ce a fost adoptat proiectul „Hollywood Walk of Fame”

529
Senatorul Remus Negoi, reacţie ironică după ce a fost adoptat proiectul „Hollywood Walk of Fame” - negoiwalkoffame2-1630516871.jpg
După ce consilierii locali din Constanţa au dezbătut şi au votat proiectul „Hollywood Walk of Fame”, care a şi fost adoptat, reacţiile din partea parlamentarilor constănţeni USR-PLUS nu au întârziat să apară.

Remus Negoi s-a declarat extrem de deranjat de ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa şi şi-a exprimat nemulţumirea pe contul său personal de Facebook.

„Gata, s-au rezolvat problemele Constanței. De la PSD nu am pretenții.

Gogomănia tip tichie de mărgăritar a chelului a fost aprobată. 4,25 milioane de dolari se vor cheltui pe zgârieturi pe asfalt, tip Hollywood Walk of Fame. Cred că o condiție a pesediştilor ca să voteze enormitatea asta e ca primele stele zgâriate pe asfalt să fie ale lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Doar sunt valorile Constanței.

Urmează proiectul Pârtie de ski pe Valea Portului (că doar trebuie să prelungim sezonul turistic şi iarna). PNL și PSD au votat în Consiliul Local un proiect de 4.250.000 dolari, de a pune steluțe Hollywood Walk of Fame prin oraș. Într-un oraș cu atâtea probleme de rezolvat”, a scris senatorul Remus Negoi pe pagina sa personală de Facebook. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1164 secunde