Senatorul Ion Vasile s-a înscris în UNPR

271
Senatorul Ion Vasile s-a înscris în UNPR - ionvasile400x300cipriansterian-1314961184.jpg

Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus organizația PSD Buzău, iar în perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala județeană a PC, s-a înscris, astăzi, în UNPR."Ion Vasile, senator de Buzău, ales în colegiul uninominal 3, s-a înscris vineri, 2 septembrie 2011, în Uniunea Națională pentru Progresul României. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României", anunță UNPR într-un comunicat.

UNPR menționează că în prezent are 30 de parlamentari: 13 senatori și 17 deputați.

Senatorul Ion Vasile a renunțat în 14 iunie la funcția de președinte interimar al organizației județene a PC, pe motiv că la Buzău nici ACD și nici USL nu funcționează, iar conservatorii nu sunt chemați la dezbateri. După ce și-a predat prerogativele de lider al PC Buzău, senatorul Ion Vasile s-a afiliat grupului senatorial al PNL și a precizat că va rămâne acolo atât timp cât nu i se va spune ce să facă.

Senatorul Ion Vasile a fost președinte al PSD Buzău timp de 20 de ani, după care a trecut la PC, iar din 27 ianuarie 2011 conducea interimar organizația județeană Buzău a partidului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Bomba" USL a explodat la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.1648 secunde