Senatorul Gigi Chiru ar putea candida la Primăria Constanța din partea ALDE

576
5
Senatorul Gigi Chiru  ar putea candida  la Primăria Constanța din partea ALDE - gigichiru2-1460393619.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Colegiul 4 din Constanța, Gigi Chiru, ar putea fi candidatul ALDE la Primăria Constanța. Surse din cadrul formațiunii politice susțin că el ar urma să-și dea demisia din PNL și să se înscrie în ALDE. Mai mult, Chiru va prelua și conducerea Organizației Municipale a ALDE Constanța, în timp ce senatorul Mircea Banias ar urma să rămână la conducerea Organizației Județene a ALDE Constanța.

Până la acest moment, informația nu a fost confirmată oficial nici de Banias și nici de Chiru, însă prezentarea oficială a candidatului ALDE la Primăria Constanța ar urma să aibă loc cât de curând în cadrul unei conferințe de presă.

Comentează știrea

MIHAI
12 aprilie 2016
TUSEA SI CU JUNGHIUL

O combinatie ideala . Doi penalisti , cu experienta in relatiile cu DNA pot face fapte marete . Traseismul a devenit o plimbare de agrement , si ne intrebam de ce nu fac ei un partid al traseistilor , in care sa fie cooptat si Florin Gheorghe , un partid care s-ar putea numi " Partidul Deseurilor Politicianiste " cu sediul la Poarta Alba .

tudor
12 aprilie 2016
CHIRU PRIMAR

Gigi Chiru poate fi primarul Constantei ! Aveti voturile din Tomis Nord.

a-mirabilis
12 aprilie 2016
pierduti ai doctrinelor pure

Domnu postac Mihai,bolnav de democatie si ursuzlac nu intelege sau nu vrea sa inteleaga ca in amorul politic cu o doctrina bine definita dar interpretata in mod liberal ,politicienii au trecut la poliamorul politic setati de doctrina libertina.Un adevarat politician nu se inregimenteaza si nu ramane incarcerat intre gratiile unei singure doctrine.In evolutia lui politica, adevaratul politician pipaie si miroase tzatza cu laptele cel mai gras si sufera mari rectificari de constiinta cand planurile-i sunt date peste cap de DNA.In politica se poate capata mestesuguri la care nici nu gandesti.De exemplu ajungi ministru al agriculturii daca ai terminat facultatea de electronica.

Ardeleanu
17 aprilie 2016
Chiru primaru

Toate gunoaele se aduna sa candideze la Primaria C-ta.

dogan iusuf
22 aprilie 2016
primar

acest chiru n-are nicio profesie,o meserie nu si-a castigat existenta exercitand o munca,a fost intretinut prin hotii sau blufuri de marinar [freacapuntea]sau vames caprietenul sau puscarias Teseleanu.N-au nicio rusine.PNL aveti grija la Hasoti,dati-l afara!!!1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde