Senatorul Daniel Zamfir, de la PSD, solicită amânarea liberalizării prețurilor la utilități

288
Senatorul Daniel Zamfir, de la PSD, solicită amânarea liberalizării prețurilor la utilități - senatoruldanielzamfir2-1588511431.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarul Daniel Zamfir, de la PSD, i-a solicitat premierului Ludovic Orban să amâne liberalizarea prețurilor la utilități printr-o hotărâre de Guvern, pentru că aceasta va avea consecințe extrem de grave.

"Îi cer public prim ministrului Ludovic Orban să amâne liberalizarea prețurilor la utilități. Guvernul Cioloș a decis ca liberalizarea prețurilor la utilități să se facă cu un an mai devreme decât era prevăzut. Noi solicităm urgent ca prim ministrul, printr-o hotărâre de Guvern, să decidă amânarea liberalizării prețurilor întrucât această liberalizare va avea consecințe extrem de grave", a declarat Zamfir, duminică, într-o conferință de presă susținută la sediul central al PSD ți citat de Digi24.

El a anunțat, pe de altă parte, că în următoarele săptămâni vor fi adoptate în Camera Deputaților mai multe legi importante care au trecut deja de Senat și care se referă la protecția oamenilor împotriva abuzurilor băncilor, IFN-urilor, recuperatorilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4215 secunde