Seminar în domeniul comunicării pentru tinerii liberali constănțeni

208
1
Seminar în domeniul comunicării pentru tinerii liberali constănțeni - seminarpnl-1426520662.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Cluburilor Studențești Liberale a organizat, recent, seminarul cu titlul ,,Public Speaking" adresat tinerilor liberali, cu scopul de a completa și aprofunda noțiunile fundamentale ale acestora în domeniul comunicării publice. 

Acțiunea a debutat cu intervenția prof. univ. dr. Enache Tușa, care le-a vorbit tinerilor participanți despre importanța rostirii unui discurs, prezentând greșelile, soluțiile și tacticile prin care o persoană își poate învinge teama de a vorbi în public.

Atât studenții liberali, cât și restul invitaților, au reușit să înțeleagă mai bine impedimentele care pot surveni în timpul unui discurs public, dar și posibilitățile de diminuare a acestora.

"Scopul seminarului a fost de a oferi tinerilor un curs de oratorie. Ideile prezentate s-au axat pe înțelegerea mesajului ce trebuie transmis, în mod clar și concis, pentru a putea fi receptat corect de către interlocutori", a precizat moderatorul seminarului Anca Raluca Toroipan.

Alături de tinerii din organizațiile TNL Constanța și CSL Constanța, la eveniment a luat parte președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Comentează știrea

Alexandros Megalos
22 martie 2015
Impostori ca profesori

De cand este profesor universitar carnatu' ala de Ianache Tusa? Ala este un natarau cunoscut pentru spagile luate ca intermediator la examenele auto. Cum este posibil ca un asemenea imbecil notoriu sa urce pe scara ierarhiei invatamantului universitar???Cuuuummm? Romanica este pe cale de disparitie daca asemenea maimute au sjuns sa fie profesorii copiilor nostri. Nu msi este nici sansa. Romanica e doar o tara de nivelul Tanzaniei!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4413 secunde