Șeful PMP, Eugen Tomac: Îmi doresc ca la Constanţa să avem cei mai mulţi primari

258
Șeful PMP, Eugen Tomac: Îmi doresc ca la Constanţa să avem cei mai mulţi primari - 820a0add309344a89a1288c0f7ba0953-1599812416.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a venit la Constanţa să-i susţină pe cei 2 candidaţi la alegerile locale, pe Claudiu Palaz şi Florentina Reşit.


"PMP este singurul partid din România care a cerut în Parlament, transparenţa cheltuielilor publice", a spus Eugen Tomac.


"Legea este în parlament, adoptată de Senat şi se discuta de un an de zile pe marginea ei", a mai adăugat Eugen Tomac.


El s-a referit şi la Referendumul la care au votat peste 10 milioane de oameni pentru ca Parlamentul să-şi reducă numărul la 300. Este de neacceptat că partidele să nu ţină cont de dorinţa poporului.


"Îmi doresc ca la Constanţa să avem cei mai mulţi primari. Vă doresc succes!", a subliniat presedintele PMP.


"Am primit telefoane să renunţ", a spus Claudiu Palaz, candidat PMP la Primăria Constanţa.


Florentina Reşit a afirmat că nu are experienţa politică, dar va cere sprijinul colegilor de partid. "Educaţia este o prioritate a mandatului meu. Voi sprijini proiectele elevilor, cadrelor didactice", a mai spus Florentina Reşit.


"Asociaţia elevilor a venit în precampanie la toate partidele şi la PMP pentru a susţine asociaţia. Noi am semnat împreună nu doar am făcut poze şi le-am preluat ideile în programul electoral", a afirmat Claudiu Palaz.


"Îmi pare rău că se refuză dezbaterile electorale", a mai spus Claudiu Palaz. "Capidava a fost pentru mine un proiect de suflet. S-a lăsat cu persoane în puşcărie, cu furturi din bani europeni" a mai declarat acesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.918 secunde