Șeful de campanie al lui Iohannis, declarația serii despre dezbaterea cu Viorica Dăncilă

919
Șeful de campanie al lui Iohannis, declarația serii despre dezbaterea cu Viorica Dăncilă - cecoteauiohannissidancilalacasel-1573509325.jpg
Șeful de campanie al candidatului PNL la prezidențiale, Dan Motreanu, a declarat, luni seara, că pentru turul doi al alegerilor prezidențiale se va merge pe același tip de campanie pentru Klaus Iohannis, mitinguri și întâlniri cu organizațiile liberale și cu cetățenii, susținând că o dezbatere cu contracandidatul acestuia, liderul PSD, Viorica Dăncilă, nu trebuie să aibă loc.

"În seara aceasta am avut o primă ședință de campanie după primul tur al alegerilor. Am făcut o primă analiză a rezultatelor, unde au fost rezultate foarte bune și unde mai avem de muncit și să îmbunătățim rezultatul. Am făcut și o analiză privind strategia de campanie pentru următoarele două săptămâni și din punctul de vedere al echipei de campanie, pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere democrația înseamnă în primul rând întâlnirea directă cu cetățeanul. Mergem pe același tip de campanie pe care l-am făcut în primul tur al alegerilor, întâlniri permanente cu cetățenii. Din momentul în care se va lansa al doilea tur de campanie, vom avea un șir de întâlniri cu organizațiile și cu cetățenii din mai multe județe ale țării", a spus Motreanu, la sediul central al PNL după întâlnirea de campanie la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Potrivit lui Motreanu, Iohannis a cerut opinia echipei de campanie în legătură cu strategia pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

El a spus că vor fi organizate mitinguri și întâlniri cu organizațiile PNL și cu cetățenii.

"Nu cred că va avea loc un miting în București. Preferăm mai degrabă să mergem în județe ale țării", a afirmat Motreanu.

Liberalul a susținut că președintele Klaus Iohannis nu se teme de o confruntare.

"Din punctul nostru de vedere, cei doi candidați sunt bine cunoscuți, au avut funcții executive în ultimii ani în România, activitatea lor politică, punctele lor de vedere sunt cunoscute și cred că o confruntare nu își are rostul în acest moment, în această campanie, pentru că nu aduce nimic în plus. Nu cred că este nimic de clarificat", a afirmat Motreanu.

El a arătat că președintele Iohannis are așteptări mai mari de la PNL în ceea ce privește mobilizarea electoratului.

"Din 47 de județe, punând aici și sectoarele Bucureștiului, am câștigat 37 și sperăm că vom câștiga cel puțin 40", a adăugat Dan Motreanu.

Liberalul a menționat că printre carențele sesizate în campania electorală pentru turul I al alegerilor a fost o "mică demobilizare a electorilor" PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4111 secunde