Ședință PSD pentru europarlamentare și referendum

190
Ședință PSD pentru europarlamentare și referendum - dragneapalm76133000-1553765933.jpg
Liviu Dragnea bagă șefii de organizații, primarii și șefii de consilii județene în ședință pentru a discuta despre strategia de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și referendum.


Președintele PSD Liviu Dragnea a convocat, joi, la Palatul Parlamentului, liderii județeni, primarii și președinții de CJ-uri social-democrați pentru a discuta despre strategia de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și referendum.

"Este o ședință de lucru, nu este prima, a mai fost cu responsabilii din teritoriu. Astăzi din nou o ședință cu trei regiuni, vom munci cu fiecare județ până după-amiază târziu când vom avea și o conferință de presă. Acum avem întâlnire cu responsabilii din regiunile N-E, S-E și Sud Muntenia", a anunțat Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei electorale a PSD, citat de Agerpres.

Social-democrații decid și dacă și unde vor face mitinguri în campania electorală.

După ce senatorul USR Florina Presadă a declarat că PSD se pregătește să dea ordonanță de urgență pentru ca alegerile europarlamentare și referendumul să fie organizate în secții de votare separate, miza fiind o prezență redusă atât la referendum, cât și la europarlamentare, informația a fost confirmată și de Mircea Drăghici.

"Legea nu ne permite decât secții de votare diferite. Aduceți-vă aminte că atunci când a fost organizat un referendum în paralel cu orice scrutin electoral au fost secții de votare diferite", a explicat coordonatorul campaniei electorale a PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3971 secunde