Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Societatea Termoficare Constanţa a preluat gestiunea RADET

366
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Societatea Termoficare Constanţa a preluat gestiunea RADET - cet5-1623241588.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali constănţeni se reunesc, la această oră, în şedinţă extraordinară, cu trei proiecte de hotărâre pe ordinea de zi.

Sunt prezenţi 26 de consilieri locali. Primul proiect de hotărâre priveşte alegerea preşedintelui de şedinţă. Din partea Partidului Naţional Liberal, viceprimarul Ionuţ Rusu l-a propus pe consilierul Costin Avătafului. Grupurile PSD şi USR PLUS nu au avut propuneri. Proiectul a fost aprobat cu 26 de voturi.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al Adrianei Teodora Câmpeanu şi vacantarea locului de consilier a fost, de asemenea, votat în unanimitate.

Cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi vizează aprobarea gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică prin SACET către societatea Termoficare Constanţa şi a fost aprobat cu 26 de voturi pentru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5913 secunde