Ședința de Guvern pe tema bugetului a fost amânata pentru ora 17.00

64
Ședința de Guvern pe tema bugetului a fost amânata pentru ora 17.00 - sedintaguvernponta-1418375578.jpg

Articole de la același autor

Ședința specială de astăzi a Guvernului, destinată aprobării proiectului de buget pe anul viitor, a fost reprogramată pentru ora 17.00. Guvernul a amânat ședința din motive tehnice legate de închiderea pe cifre a unor poziții de filă bugetară, guvernanții constatând, vineri dimineața, că "s-au strecurat" unele erori la introducerea datelor, au declarat agenției Mediafax surse oficiale.

"Introducerea datelor a fost încheiată vineri dimineața, la ora 5.00, iar după ora 9.00, când situația a fost verificată centralizat, s-a constatat că s-au strecurat unele erori", au arătat sursele.


În același timp, reprezentanții Guvernului transmit că amânarea este cauzată de faptul că nu a fost încheiată procedura de introducere a datelor în sistem de către toate ministerele și autoritățile.


"Este o situație tehnică, dar bugetul nu poate fi transmis la Parlament cu anexe incomplete", susțin reprezentanții Guvernului.
Inițial, ședința a fost pregătită pentru ora 10.00.


Miercuri, premierul Victor Ponta a cerut miniștrilor să lucreze "non-stop" la proiectul de buget pentru anul viitor, astfel încât documentul să fie finalizat până vineri, la ora 10.00, când a fost programată ședința specială de guvern, și să fie transmis Parlamentului în aceeași zi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Nu am negociat numărul  de portofolii"
Pagina a fost generata in 0.3678 secunde