Ședință comună a Parlamentului pentru noua conducere a TVR

215
Ședință comună a Parlamentului pentru noua conducere a TVR - tvr-1350375350.jpg
Deputații și senatorii se vor reuni, astăzi, în ședință comună pentru a stabili noua conducere a TVR, au decis Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului. În ședință comună parlamentarii ar urma să facă numiri și pentru CNA și CNCD. Secretarul Camerei Deputaților Georgian Pop a declarat că ședința comună de marți a Parlamentului va avea pe ordinea de zi numirea lui Claudiu Săftoiu ca președinte al SRTV dar și numirea unor membri ai Agenția Națională de Reglementare a Energiei.

Ședința de plen reunit în care trebuia validat Claudiu Săftoiu în funcția de președinte director general al SRTv a fost suspendată, marțea trecută, din lipsă de cvorum. Potrivit Realitatea. Net, Claudiu Săftoiu a fost ales, săptămâna trecută, președinte al Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune (SRTv), urmând ca decizia să fie supusă votului plenului Parlamentului și, dacă va fi avizată favorabil, Săftoiu va deveni președinte-director general al TVR.

Membrii CA al TVR, validați de plenul Parlamentului, au votat în aceeași zi candidaturile lui Claudiu Săftoiu și Valentin Nicolau la președinția CA, alegându-l pe cel dintâi președinte-director general al TVR. Votul a fost "cu ușile închise".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde