Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ironic la adresa celor din USR-PLUS

366
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ironic la adresa celor din USR-PLUS - paulstanescupsd-1619630584.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că specialiştii userişti ai fondurilor europene au dat cu oiştea-n gardul de la Bruxelles, iar proiecte importante pentru România din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă au fost respinse de către oficialii de la Bruxelles.

„Specialiştii userişti ai fondurilor europene au dat cu oiştea-n gardul de la Bruxelles. Proiecte importante pentru România, din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), au fost respinse de către oficialii de la Bruxelles. Aroganţa liberalilor şi useriştilor nu a fost de ajuns. Marii specialişti userişti ai fondurilor europene, Barna şi Ghinea, erau experţi în gălăgie când pozau şi ţipau în Parlament pentru interesele lor politice. Acum, după ce Comisia Europeană ne-a refuzat finanţarea sistemului de irigaţii, a reţelelor de gaze şi a infrastructurii, nu i-am văzut să facă la fel de multă gălăgie şi în interesul românilor pe treptele instituţiilor europene. Guvernul lui Klaus Iohannis nu a fost în stare să scrie un plan adecvat, astfel încât să nu fie refuzat”, a spus Stănescu, potrivit unui comunicat de presă al PSD remis Agerpres.

El a adăugat că, în condiţiile în care agricultura este una dintre sursele principale de creştere economică, PNL şi USR ar fi trebuit să se lupte mai cu convingere cu oficialii europeni, să le explice că redresarea României nu se poate face fără investiţii în această zonă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5361 secunde