Secretarii primăriilor din judeţul Constanţa vor avea întâlniri cu specialişti din cadrul prefecturii

165
Secretarii primăriilor din judeţul Constanţa vor avea întâlniri cu specialişti din cadrul prefecturii - cosaanunt-1642616737.jpg

Articole de la același autor

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a anunţat pe contul său personal de Facebook că în următoarea perioadă secretarii primăriilor din judeţ vor avea întâlniri de lucru cu diferiţi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului.

„În următoarele zece zile, secretarii primăriilor din județul Constanța vor avea întâlniri de lucru cu specialiștii din cadrul Instituției Prefectului. Asta pentru că dorim să avem o relație strânsă cu toate cele 70 de primării din județ, astfel de întâlniri fiind un semnal clar de deschidere pentru toți primarii din Constanța, indiferent de statutul localității pe care o conduc, indiferent de culoarea politică. Este o atribuție de bază a Instituției Prefectului, mai puțin cunoscută și nu la fel de vizibilă ca, de exemplu, atacarea hotărârilor de consiliu local. Dar este o activitate extrem de importantă, care ajută mult la implementarea politicilor publice, la nivel local, indiferent că vorbim despre bugetul localității, inventarierea actelor sau trasabilitate, iar activitatea legală la nivel local este esențială.

Beneficiarii demersului Instituției Prefectului vor fi, în ultimă instanță, toți cetățenii județului, care vor avea parte de o eficientizare a guvernării locale, de transparență și decizii sigure”, a transmis prefectul judeţului Constanţa pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4749 secunde