Se desemnează președinții birourilor electorale din Constanța

350
Se desemnează președinții birourilor electorale  din Constanța - sedesemneazapresedintiialegeri-1460044156.jpg

Articole de la același autor

Pregătirile pentru alegerile locale din data de 5 iunie se află în grafic și la nivelul județului Constanța. Astfel, președintele Tribunalului Constanța, Teodor Viorel Gheorghe, a anunțat că, duminică, 10 aprilie, de la ora 10.00, la sediul din Constanța, strada Traian nr. 35C - sala de ședințe 2, va avea loc ședința de desemnare, prin tragere la sorți, a președinților birourilor electorale de circumscripție și locțiitorilor acestora, conform Hotărârii Guvernului României nr. 52/10.02.2016.

Totodată, având în vedere începerea pregătirilor pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale, din acest an, și prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu, a semnat, săptămâna trecută, primele ordine emise în acest sens.

Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu a dat ordinul pentru constituirea Comisiei Tehnice Județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din data de 5 iunie 2016. Totodată, a fost semnat documentul privind numerotarea circumscripțiilor electorale municipale, orășenești și comunale din cadrul Circumscripției electorale județene nr. 14 Constanța pentru alegerile locale.

În plus, prefectul a semnat și ordinul privind stabilirea numărului de consilieri județeni și consilieri locali municipali, orășenești și comunali din cadrul Circumscripției electorale județene nr. 14 Constanța. De asemenea, el a emis și ordinul privind stabilirea dimensiunilor ștampilelor birourilor electorale de circumscripții și birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Constanța, pentru alegerile locale ce vor avea loc în luna iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6971 secunde