Se ascut săbiile în PNL Constanța

804
2
Se ascut săbiile în PNL Constanța - seascut4-1431269235.jpg

Articole de la același autor

Sorina Tușa, copreședintele PNL Constanța, critică poziția anumitor colegi din partid - aripa veche a liberalilor, care "se grăbesc să facă sondaje de opinie pentru Primăria Constanța". În opinia copreședintelui liberal, anul dinaintea alegerilor locale este extrem de important pentru partidele politice aflate în opoziție. 


"Momentul 2016 nu ar trebui ratat sau consumat înainte de a veni. Astăzi, graba de a face sondaje doar de dragul de a anunța o persoană, un nume, ar dărâma speranța constănțenilor în schimbarea sistemului putred al primarului suspendat", a declarat copreședintele liberal. 


Mai mult, Sorina Tușa este de părere că, până în momentul desemnării candidatului la Primăria Constanța, liberalii au obligația de a veni cu proiecte și soluții pe termen lung, care să vizeze dezvoltarea municipiului din punct de vedere economic în următorul deceniu. 


"Bătălia noastră este pentru a schimba un sistem și nu de a anunța un nume. Jocul de-a candidații este în favoarea PSD și tind să cred că noi dorim să facem jocul constănțenilor, nu al social democraților. Până să trecem la sondaje, ar trebui să existe o cursă internă, să vedem dezbateri între candidați. Altfel, ideea de cursă internă pentru desemnarea candidaturii se compromite. Chiar dacă se vehicu-lează mai multe nume, există și colegi care nu și-au exprimat în mod public dorința de a candida și va trebui să luăm în calcul acest aspect. Într-un posibil sondaj efectuat, ar trebui luați în considerare toți liderii locali atât pentru Primărie, cât și pentru Consiliul Județean", a subliniat Sorina Tușa.


Comentează știrea

Sindbad
11 mai 2015
Cu pianul pe scari...

Nu v-am vazut la miting la City Park. Asa-zisa opozitie PNL/PDL si alti fripturisti de la Cta, e sublima dar lipseste cu desavarsire. Pana acum, numai non-combat, batista pe tambal, si manareli. Altfel vrem Primaria. Ce ati facut practic/palpabil pana acum? Aud? Bine ca nici presa aservita nu a mediatizat evenimentul, ca deh, nu avea interes sa se puna contra intereselor transpartinice ,stiut fiind ca prostimea are mintea scurta si burta goala.

Stela
11 mai 2015
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2415 secunde