Școala de Vară a Femeilor liberale, la Constanța

291

Organizația Națională a Femeilor Liberale va organiza în acest week-end a doua ediție a școlii de Vară a Femeilor Liberale din România. Evenimentul va avea loc în stațiunea Eforie Nord, Complex hotelier "Steaua de Mare".

Potrivit comunicatului emis de filiala județeană a partidului, Școala de Vară a Femeilor Liberale va fi o bună ocazie pentru a dezbate programele politice și economice ale PNL și de a identifica și propune politici în vederea susținerii familiilor și femeilor din România, dar mai ales de a realiza un schimb de experiență folositor în acest an electoral.
"Rolul femeilor în politică începe să fie din ce în ce mai important, peste jumătate din cei care merg la vot sunt femei care au nevoie de reprezentare la toate nivelurile de conducere. Din acest motiv este necesar să oferim electoratului o ofertă politică coerentă și centrată pe nevoile femeilor din România", se arată în comunicat.
Precizăm că sesiunile de dezbatere și discuții din cadrul Școlii de Vară a OFL vor demara sâmbătă, începând cu ora 10.00, în Sala de Conferințe a Hotelului "Steaua de Mare".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.079 secunde