"Scandal pe Dâmbovița avem în fiecare zi"

78

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, întrebat despre afirmațiile lui Liviu Dragnea, că "scandal la București", "pe Dâmbovița", este "în fiecare zi", că nu lipsește așa ceva niciodată și că se va ocupa de acest lucru când ajunge în Capitală.




"Sunt la Constanța să rezolv niște probleme și când ajungem acasă ne ocupăm cu scandalul de la București de pe Dâmbovița cât vreți dumneavoastră. Scandal pe Dâmbovița avem în fiecare zi. Astăzi încercăm să găsim o soluție pentru câteva sute de mii de oameni care trăiesc în sudul județului și care au o mare problemă. Restul, scandal la București, avem în fiecare zi, nu ne lipsește niciodată!", a precizat Ponta, citat de Mediafax.


El a evitat să răspundă la întrebările ziariștilor privind declarația lui Liviu Dragnea în care acesta arăta că PSD nu susține inițiativa PNL de modificare a legii administrației locale.


Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că PSD nu susține inițiativa PNL de modificare a legii administrației locale și consideră că trebuie o discuție cu PNL cât mai curând pentru ca lucrurile să fie tranșate cât mai rapid, dacă se merge mai departe cu "acest USL".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.546 secunde