Gigi Chiru:

"Șapte studenți vor face practică la cabinetul meu senatorial"

323
1

Articole de la același autor

Parlamentul a intrat în vacanță, însă senatorul Gigi Chiru a anunțat, ieri, că această perioadă va fi dedicată activității în teritoriu, alături de echipa sa. 


"Și în acest an, voi avea o vacanță parlamentară activă, în care îmi vor fi alături tinerii care doresc să facă practică la cabinetul senatorial. Deja au răspuns invitației mele șapte studenți, care vor învăța, alături de mine și de echipa mea, cum funcționează cabinetul senatorial, cum lucrează echipa mea de comunicare și se vor familiariza cu activitatea partidului. Chiar este nevoie ca noi, parlamentarii PNL, să deschidem porțile spre cetățeni, spre tineri, pentru a vedea, pentru a experimenta ceea ce se întâmplă dincolo de politica de la tele-vizor", a declarat senatorul Gigi Chiru. 


În vacanța parlamentară, senatorul va lucra alături de echipele de specialiști care pregătesc proiec- tele pentru Constanța și va avea întâlniri cu mai mulți constănțeni care îl susțin. 


"Consider că întâlnirile cu locuitorii Constanței sunt foarte importante și acestea ne vor ajuta să identificăm care este agenda cetățenilor pentru perioada următoare. Aceste informații îmi vor fi utile, atât mie în activitatea parlamentară, cât și echipelor de specialiști, în pregătirea proiectelor pentru Constanța. Pe de altă parte, avem o echipă de tineri pregătiți, dornici să muncească și să fie în slujba comunității. În altă ordine de idei, este nevoie de exemplul unui nou model de om politic la Constanța. Modelul de om politic definit prin politicile sale, care pun cetățeanul și nevoie sale în centrul atenției", a mai spus senatorul Chiru.


Comentează știrea

sion
4 iulie 2015
CHIRU PRIMAR

GIGI CHIRU PRIMARUL CONSTANTEI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3575 secunde