Șahiștii care participă la Campionatul European de la Praga au primit banii necesari

303
Șahiștii care participă la Campionatul European de la Praga au primit banii necesari - sah-1345213013.jpg
În perioada 16-26 august lotul de juniori ai Asociației Județene de Șah se află la Campionatul European de Șah de la Praga.

Delegația este formată din șase jucători, dintre care mulți sunt medaliați în cadrul concursurilor naționale, antrenorul acestora, George Grigore, din partea CJC, consilierul județean Panait Anghel, și Claudiu Iordache, profesor de șah la Palatul Copiilor din Constanța în calitate de conducător de delegație.

În pregătirea participării la campionatul European de Șah, Palatul Copiilor Constanța în colaborare cu Asociația Județeană de Șah a organizat la sfârșitul lunii iulie un concurs pentru care au fost necesare costuri de arbitraj, consumabile și premiere, în sumă de 2.500 lei.

Pe de altă parte, pentru pregătirea și organizarea participării la campionatul European de Șah de la Praga este nevoie de suma de 32.500 lei, sumă necesară pentru taxe, participare, cazare și masă și transportul delegației constănțene.

În această situație, în cadrul ședinței CJC de astăzi, aleșii județeni au apreciat meritele șahiștilor și au votat proiectul de hotărâre prin care le-au fost alocați 35.000 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Frate, frate, dar brânza e pe bani
Pagina a fost generata in 0.3087 secunde