S-a dat startul mitingului organizat de PNL Constanța. "Veniți alături de noi!"

1322
2

Articole de la același autor

Liberalii din Constanța au început să se strângă în zona stadionului Portul pentru a pleca într-un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Tudose. În aceste momente, moțiunea se citește în Parlamentul României, însă membrii Guvernului Tudose sunt absenți.

Revenind la mitingul din Constanța, traseul pe care vor pleca protestatarii este Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanta și va dura până la ora 19.30.

"Veniți alături de noi! E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai poate fi guvernată prin sfidare, ticăloșie și minciună. Implică-te pentru a opri batjocura PSDragnea! Sprijină moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSDragnea – Tudose", au transmis liberalii constănțeni.

"Suntem în război total cu acest Guvern Tudose/Dragnea. Halul în care PSD își bate joc de români cere o reacție puternică din partea noastră, a Partidului Național Liberal. Depunem moțiune de cenzură în Parlament, dar, în același timp, organizăm ample acțiuni de protest în toată țara", a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, și liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

În opinia parlamentarului liberal, opoziția în presă și Parlament nu este suficientă. Acesta este de părere că presiunea socială trebuie să fie aplicată puternic pe un guvern PSD care și-a pierdut demult legitimitatea.

Comentează știrea

Martor ocular
20 noiembrie 2017
Alegerile stabilesc legitimitatea

Mai discutam dupa următoarele alegeri cine are legitimitatea sa guverneze.

Ion
21 noiembrie 2017
Ai noștri

Pleacă ai noștri vin ai noștri noi rămânem tot ca proștii

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9488 secunde