S-a dat startul campaniei electorale! Guvernul a luat măsuri speciale în plină pandemie

516
S-a dat startul campaniei electorale! Guvernul a luat măsuri speciale în plină pandemie - parlamentarecampanie-1604687956.jpg

Articole de la același autor

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an a început vineri şi se va încheia pe data de 5 decembrie, la ora 7:00.

În străinătate, alegerile parlamentare se vor desfăşura în zilele de 5 şi 6 decembrie, iar pe teritoriul României în ziua de 6 decembrie, între orele 7,00 şi 21,00.

La fel ca la alegerile locale, campania electorală pentru scrutinul parlamentar se desfăşoară cu măsuri speciale, impuse de pandemia de coronavirus.

Astfel, în cazul evenimentelor sau întrunirilor desfăşurate în spaţiu închis a fost impusă limita de participanţi la maximum 20, iar în cazul celor care au loc în aer liber la maximum 50.

În ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate pe stradă, s-a impus limitarea numărului persoanelor care se deplasează în grup sau formează un grup la maximum 6, iar în cazul acţiunilor din uşă în uşă limitarea numărului persoanelor care compun echipele la maximum 2.

Printr-un ordin comun al miniştrilor Sănătăţii şi al Afacerilor Interne au fost stabilite măsuri de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor, întrunirilor, acţiunilor aferente campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din acest an.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4402 secunde