Romulus Mincă a demisionat din PDL

501
2
Prim-vicepreședintele Organizației Municipale a PDL Constanța, Romulus Mincă, și-a dat demisia din partid. El spune că gestul său nu are nicio legătură cu ieșirea partidului de la guvernare, deoarece personal, nu ar fi afectat cu absolut nimic de acest aspect, neavând nicio funcție publică, singura funcție fiind cea politică, de prim-vicepreședinte, câștigată prin votul obținut în Consiliul de Coordonare Local.
El a mai precizat că demisionează pentru că orice promovare în partid, sau în diverse funcții publice se face pe baza relațiilor și a prieteniilor, în niciun caz pe criterii de competență.
Mincă a precizat că, în continuare, se va dedica unor proiecte în plan civic, va reactiva organizația Solidaritatea Civică al cărei președinte este și va susține prin aceasta oameni de valoare.
"Sunt convins că voi mai face politică în viitor, pentru că nu este ușor să te lași de politică, dar mă voi gândi foarte serios cui voi mai răspunde invitației de a intra în vreo formațiune politică", a mai precizat Mincă.

Comentează știrea

Hanibal
2 mai 2012
incoruptibil si competent

Faptul ca Minca nu este afectat de caderea guvernului ne bucura.El se conduce dupa principiul,decat politician ofticos(afectat)mai bine magar sanatos(neafectat).Suferintele sunt apanajul celor care cred in ceva si fac ceva pentru partidul in care s-au inscris.Lui Minca i se rupe in 14.Faptul ca a fost numit director la o institutie oarecare,este dovada ca in PDL numirile se fac pe baza relatiilor si incompetentei si nu-l contrazicem,fiind un fenomen general in politica romaneasca.Prin declaratia sa,Minca insulta colegii care in prezent detin anumite functii in organizatie si nu vor sa-i urmeze exemplul. Vrea sa consolideze Solidaritatea Civica unde este presedinte,dar pe care a neglijat-o din cauza eforturilor si activitatii sale intense in organizatia municipala unde s-a dovedit o nulitate absoluta.Va face politica in viitor daca va fi invitat.Va sa zica,dupa ce partidele se vor consolida si unele vor castiga in alegeri,se vor intrece sa-l invite pe Minca la ospat si functii grase.Dle Minca,dintre indivizi ca tine se recruteaza pleava politica

rex
2 mai 2012
jos ciuma portocalie

Nu numai in gasca din Constanta a pd se fac numiri pe baza de nepotism si relatii ci si la nivel de tara se faceau la fel iar romanii au observat asta (este adevarat ca mai tarziu) si se va vedea la vot cum vor reactiona.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL nu va nominaliza premier
Pagina a fost generata in 0.6097 secunde