Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir:

"Românii merită un premier ca Dacian Cioloș"

220
2

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat, după ședința Biroului Politic Național al formațiunii, că Partidul Național Liberal susține fără rezerve nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier.

"La începutul lunii septembrie am declarat în plenul Camerei Deputaților că Dacian Cioloș este cea mai bună variantă de premier după alegerile din iarnă. Spuneam că mi-aș dori ca viitorul guvern, care va fi format după alegerile parlamentare, să fie condus tot de Dacian Cioloș, indiferent dacă va opta să se înscrie sau nu într-un partid politic. Mă bucur că ceea ce am declarat atunci, Biroul Politic Național al PNL a votat în unanimitate" a subliniat președintele PNL Constanța Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

Dragomir si.....
26 octombrie 2016
Sarutul lui Iuda

Dupa ce l-a pupat pe Mazare,dupa ce l-a pupat pe Nicusor sau pe Ponta,a venit vremea sa-l pupe si pe Ciolos.Domn Dragomir,vrei sa-ti spun ceva ? Sarutul tau ne aduce numai ghinion.Unde pupa Dragomir nici iarba nu mai creste si PNL se ofileste.Pe Dragnea cand il pupi ? Poate scapam de el.

Pe Johanis cand ii pupi poate..
27 octombrie 2016
Scapm deEL

Si de Liberalii astia bashiti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7041 secunde