Românii ar putea avea încă o zi liberă

132
Românii ar putea avea încă o zi liberă - inchis-1379519377.jpg
Senatorul Constantin Popa (PPDD) a pregătit un proiect legislativ prin care cere ca ziua în care se deschide anul școlar părinții să aibă liber pentru a-și putea însoți copii la școală.

"Este o zi foarte importantă în viața copilor, deschiderea anului școlar, fie că sunt boboci, fie că sunt în clasele mai mari. Emoțiile sunt aproape aceleași pentru copii și pentru părinți, iar eu consider că, cei din urmă trebuie să fie lângă odoarele lor în acele momente. Există foarte multe cazuri, în care, unii părinți sunt nevoiți să se învoiască sau să își ia concediu fără plată, sau mai rău, alții sunt sancționați de angajatori că întârzie la muncă. Cred că, toți părinții ar trebui să fie liberi în această zi, pentru ca să fie lângă copii lor. Dacă guvernanții nu au dorit să dea nici măcar un leu la alocația copiilor, atunci, ca o mică recompensă, să dea liber părinților în această zi", a declarat senatorul Constantin Popa, citat de sansanews.ro.

Inițiativa este inspirată din practica parlamentarilor care până acum și-au luat singuri această zi liberă pentru a-și putea însoți copiii în prima zi de școală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5345 secunde