Robert Negoiță, despre Congresul PSD: "Este nevoie de o conducere legitimă"

331
Robert Negoiță, despre Congresul PSD:

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță, primar al Sectorului 3, a declarat, ieri, că este nevoie să se organizeze un congres al partidului cât mai repede, pentru că este nevoie de o conducere legitimă.


"Cu cât mai repede se face un congres cu atât mai bine, pentru că e nevoie de o conducere legitimă a partidului. Putem să facem și 30 de congrese, unul în fiecare zi, dar se poate ca în același congres să se modifice statutul și să se candideze pe statutul aprobat. La începutul congresului modifici statutul, te-ai asigurat că este de acord congresul cu noua variantă propusă de statut, apoi candidezi pe noul statut. Nu e nicio problemă, s-a făcut și funcționează, e o chestie de partid", a spus Negoiță, la începutul ședinței BPN al partidului.


El a menționat, la Digi24, că PSD, prin votul dat în Senat pe cererea de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, a ratat ocazia să demonstreze că direcția nu mai e aceeași și că se încearcă o normalitate.
Întrebat dacă s-a schimbat ceva în partid după plecarea lui Liviu Dragnea, Negoiță a replicat: "Am un regret că a trebuit să vină alții să ne facă curățenie, adică să scăpăm de personaj. Nu are cum să fie la fel, ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloșie pe care îl întruchipa acel personaj, acel individ este greu. Faptul că PSD a ținut în funcție un om până a plecat în cătușe de acolo e o chestiune mult mai gravă decât înțeleg mulți din interiorul partidului. O schimbare în mod evident s-a întâmplat, pur și simplu absența acestui individ este un mare plus, dar este total insuficient dacă nu și arătăm că ce a rămas este diferit și că direcția este alta". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6077 secunde