Robert Cazanciuc: Am încredere că relaţiile de prietenie şi colaborare vor continua să se dezvolte

142
Robert Cazanciuc: Am încredere că relaţiile de prietenie şi colaborare vor continua să se dezvolte - download1-1601718073.jpg
Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a transmis sâmbătă, de Ziua Naţională a Republicii Federale Germania, un mesaj prin care îşi exprimă încrederea că relaţiile de prietenie şi colaborare pe multiple planuri dintre cele două ţări vor continua să se dezvolte, potrivit Agerpres.


"Dragi prieteni germani, Cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Federale Germania am deosebita plăcere de a va adresa, în numele Senatului României, precum şi în numele meu personal, cele mai sincere felicitări. Relaţiile dintre ţările noastre se bazează pe o strânsă prietenie şi colaborare pe multiple planuri, în special în cadrul Uniunii Europene. Am încredere că acestea vor continua să se dezvolte, iar prin aportul nostru comun vom putea să depăşim cu succes provocările actuale la nivel mondial. Cele mai calde urări de Ziua Unităţii Germane!", a transmis Cazanciuc, sâmbătă, pe Facebook, într-un mesaj video rostit în limba germană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8062 secunde