Rețele electrice noi, la Medgidia

292
5
În cursul zilei de ieri, la Medgidia, au început lucrările de realizare a rețelei electrice de 0,4 KV, pentru strada Panseluțelor (Calea Transfrontalieră). Lucrările sunt efectuate de Primăria Municipiului Medgidia, prin intermediul unei firme autorizate ANRE. Proiectul de realizare a rețelei electrice are o valoare de 238.889 lei cu TVA, și va fi finalizat într-un interval de 60 de zile de la data începerii lucrărilor. Primul pas îl constituie montarea stâlpilor pe domeniul public pentru susținerea rețelei, urmând să se monteze rețeaua electrică propriu-zisă și să se facă racordarea definitivă a acesteia. La această rețea își vor face branșamente individuale aproximativ 60 de locuințe construite sau aflate în curs de construcție. În prezent, un procent 10% din case beneficiază de alimentare în regim de organizare șantier, urmând ca, după realizarea rețelei, locuințele să se branșeze definit la aceasta.
"Strada Panseluțelor este amplasată în zona de sud a municipiului Medgidia între Aleea Hidrofor și strada Lalelelor și amenajarea ei a făcut obiectul proiectului Construcție infrastructură rutieră pentru dezvoltarea afacerilor transfrontaliere Medgidia - Silistra Calea Transfron-talieră, în valoare de 576.245 euro, desfășurat în perioada 02 octombrie 2008 - 02 noiembrie 2009. Strada beneficiază de un număr considerabil de îmbunătățiri de infrastructură, precum o rețea de rigole în paralel cu drumul, care asigură colectarea și deversarea apelor pluviale în canale de desecare, rețea de transport a gazelor naturale și a apei potabile și reziduale pe sub șosea", a declarat primarul Marian Iordache.

Comentează știrea

vera
24 aprilie 2012
degeaba!!!!

Extinde Iordache reteaua de electricitate in speranta ca oamenii sa puna botul la minciunile lui trimise prin scrisorile ce circula prin oras.

Jeny
24 aprilie 2012
retele de mafioti Iordache si ai lui !!

Lasa retelele electrice Iordache !! Ai promis ca vei construi o fabrica de matrite !!! Unde e fabrica mincinosule !!!

Ionela
24 aprilie 2012
ATENTIE !!!

Iordache minte cu nerusinare !!!! Nu-l credeti !!! La el minciuna este patologiga , o are in gene !!!

Lute
24 aprilie 2012
Iordache minte si cand spune adevarul !!!

Iordache fa-ti bagajele , lasa retelele !!!

scabatura
24 aprilie 2012
retele

multumesc sefu(marean) ca mi-ai dat lucrarea fara licitatie si inainte ca maimutoii din consiliu sa voteze proiectu. semneaza: nicusor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1591 secunde