Reprezentanţii Primăriei Năvodari, deranjaţi de afirmaţiile deputatului Dănuţ Aelenei

899
Reprezentanţii Primăriei Năvodari, deranjaţi de afirmaţiile deputatului Dănuţ Aelenei - primarianavodariflorinchelaru-1620410515.jpg

Articole de la același autor

Deputatul AUR de Constanţa, Dănuţ Aelenei, i-a îndemnat pe români să nu îşi petreacă vacanţa de vară în Mamaia Nord sau în oraşul Năvodari.

Primăria Năvodari s-a sesizat, iar reprezentanţii autorităţilor locale nu au ezitat să răspundă.

În cadrul unei declaraţii, reprezentanţii Primăriei Năvodari își exprimă dezamăgirea față de atitudinea deputatului de Constanța, Aelenei Dănuț, care, spun cei din administraţia locală, poartă de la tribuna Parlamentului o adevărată campanie de denigrare a orașului Năvodari.

„Primăria Năvodari îi reamintește domnului deputat că din funcția pe care o ocupă nu a făcut niciun demers concret la București pentru ca orașul Năvodari să primească fonduri pentru proiecte, dezvoltare sau amenajare. Domnul deputat nu a venit niciodată în fața Consiliului Local cu proiecte și idei sau pentru a discuta problemele orașului, ci s-a rezumat doar la critici și crearea unei imagini negative la nivel național orașului Năvodari. Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că atitudinea domnului deputat Aelenei Dănuț a fost determinată de imposibilitatea Primăriei Năvodari de a-i oferi cu titlu GRATUIT spații pentru amenajarea unui birou parlamentar. Înțelegem că, potrivit legislației, domnul deputat primește subvenție generoasă de la Parlamentul României pentru a închiria spații în vederea amenajării de cabinete parlamentare. Primăria Năvodari face apel către domnul deputat Aelenei Dănuț, dar și către toți parlamentarii constănțeni, să se solidarizeze în jurul comunităților locale și să promoveze și să susțină județul Constanța și destinațiile turistice ale acestuia”, a transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Năvodari, edilul Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7088 secunde