Replică tăioasă oferită de Ludovic Orban lui Marcel Ciolacu

233
Replică tăioasă oferită de Ludovic Orban lui Marcel Ciolacu - orbanreplica-1619467429.jpg

Articole de la același autor

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că le va propune colegilor din partid declanşarea grevei parlamentare dacă Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament.



„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, este răspunsul lui Ludovic Orban dat liderului PSD.


„Dacă nu vor veni cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să-l prezinte în Parlament am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact, vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen. Iar domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său şi Parlamentul său fără Opoziţie în plenul Parlamentului. Nu vom participa la votul final. La primul BPN voi propune colegilor mei acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu joi seară la Antena 3.


Președintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, la finalul ședinței Biroului Executiv, că Planul Național de Redresare și Reziliență este în negociere și că anumite proiecte trebuie pregătite mai bine. După discuțiile din ședința liberalilor în care minstrul Ghinea a fost criticat că a mers la negocierile cu Comisia fără să cunoască anumite detalii tehnice din PNRR, Orban a declarat că ministrul probabil a fost confruntat cu anumite situații în care era nevoie de o abordare tehnică mai bună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4492 secunde