Traian Băsescu:

"Renunțarea la formularul 600 creează probleme mai mari"

268

Articole recomandate

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, susține că renunțarea la formularul 600 creează probleme mai mari decât aplicarea lui, în condițiile în care cei pentru care s-a amânat plata taxelor rămân fără asigurări.

"Nu s-au putut gândi că acest formular 600 creează probleme iar renunțarea la el creează probleme mai mari și o să vă spun de ce. Spre exemplu, cei care își câștigă banii din venituri liberale în momentul de față, pentru că s-a amânat plata taxelor odată cu amânarea formularului 600, nu își pot plăti nici asigurările de sănătate, nici alte taxe către stat. Deci, oamenii ăștia rămân fără asigurări", a declarat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Acesta a susținut că probleme sunt și cu legea salarizării și vor fi și cu split TVA.

"Mai au și alte prostii pe care le văd acum la intrarea în vigoare a legii salarizării. Au pus agenții economici să plătească integral CAS-ul și asigurările de sănătate pentru cei care lucrau part time. E în regulă, s-au plătit, numai că, în România, sunt mulți oameni care au un serviciu de bază, de opt ore și mai au încă patru ore din altă parte. Acum li se încasează la cei cu part time integral contribuțiile și pentru pensii, și pentru sănătate, deși el primește doar jumătate din salariu. Deci, niște prostii care arată și incapacitatea intelectuală, o spun cinstit. Sunt oameni slabi de minte care... Nu vă spun de alte efecte ale acestor trăsnăi. Stați să vedem efectul lui split TVA, că se vor încurca și cu acela", a afirmat liderul PMP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4135 secunde