Remus Negoi votează Dan Barna președinte

Joi, 24 Octombrie 2019
1095
De ce Dan Barna este omul potrivit pentru a fi președinte al României? 
"În 2017, la câteva luni după ce USR se formase și eu intrasem în partid, l-am cunoscut pe Dan Barna. Un tip calm, purtător de cuvânt al USR la vremea aceea, cu care am schimbat câteva vorbe. M-a frapat franchețea cu care aborda orice discuție, trecând cu ușurință de la un subiect la altul, fără a avea întreruperi. 


Ne-am reîntâlnit, ulterior, la ședințele naționale sau la întâlnirile informale ale USR. De data aceasta, cu Dan Barna confirmat în funcția de președinte al USR. Avea aceeași abordare calmă a subiectelor, un fin umor care condimenta aproape orice discurs pe care îl avea. Și o capacitate uimitoare de a modera discuții, de a finaliza idei și de a împăca opinii divergente. Capacitatea aceasta principală a lui Dan Barna, de a modera discuții, dar și de a performa în partid și în afara lui, prin abordarea politic-inteligentă a oricărei situații, mă fac să nu am absolut niciun dubiu - poate și trebuie să fie președintele României!", a transmis Remus Negoi, președintele USR Constanța. 


(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 31190011)

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1653 secunde