Dan Barna, de la USR:

"Referendumul va demonstra că România s-a săturat de minciună"

285

Articole recomandate

Președintele USR, Dan Barna, a criticat actuala guvernare, despre care a spus că a avut un singur obiectiv, și anume atacul pe Justiție. Printre altele, el a mai adăugat că referendumul pe care președintele Klaus Iohannis îl declanșează pe 26 mai va demonstra că România s-a săturat de minciună și de impostură.

"Referendumul acesta, nu am niciun dubiu, va confirma ceea ce deja un milion de români ne-au spus, prin semnătura lor, referitor la inițiativa «Fără penali». Referendumul inițiat de președinte nu face decât să facă vizibil majorității, să-i facă vizibil lui Liviu Dragnea, că România s-a săturat de minciună și de impostură. Este un referendum care vrea să oprească modalitatea în care PSD și ALDE au înțeles să guverneze România, mințind cu un program de guvernare cu cartonașe colorate despre Raiul pe Pământ pe care-l vor aduce în România, și, de fapt, de a doua zi, singurul obiectiv a fost atacul pe Justiție în cele mai perverse și mai greu anterior de imaginat modalități. Acest referendum este gândit să transmită mesajul cetățenilor că România trebuie să revină la o guvernare despre cetățeni și despre Europa și nu la o guvernare despre cum scapă Liviu Dragnea de pușcărie", a spus liderul USR, citat de Agerpres.

El a arătat că, atunci când Alianța USR Plus va veni la guvernare, "cel târziu în 2020", aceasta va respecta rezultatele referendumului din 26 mai, dar și pe cel referitor la stabilirea numărului maxim de parlamentari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6083 secunde