Referendum Constanța / PNL: Ne vom adresa instanței pentru a valida referendumul

1092
6
Referendum Constanța / PNL: Ne vom adresa instanței pentru a valida referendumul - pnlgheorghedragomirfotoadi613190-1320665401.jpg

Deputatul PDL, Gheorghe Dragomir a declarat pentru ziarul Cuget Liber că USL se va adresa instanței pentru a dovedi că, raportat la populația actuală, referendumul organizat de CJC a întrunit procentul necesar pentru a fi valid.
"Numărul votanților a fost cel așteptat. Dacă ne raportăm la populația actuală, referendumul a întrunit numărul minim de votanți încât să treacă ", a declarat Dragomir, referindu-se la o eventuală raportare la recensământul de acum două săptămâni privind evidența populației. Aceasta a adăugat că, "procentul de cetățeni prezenți la vot este destul de bun, comparativ cu alegerile din 2008" și a specificat că la alegerile din 2012, "votanții vor veni în număr mult mai mare".
Întrebat cum se va proceda în condițiile în care rezultatele recensământului nu sunt validate actualmente, Gheorghe Dragomir a replicat: "Până la validarea recensământului ne vom adresa instanței. Vom lăsa instanța să decidă dacă referendumul a întrunit procentul de votanți necesar pentru a fi valabil. Chiar dacă recensământul nu a fost validat, cifrele se știu, populația Constanței este cunoscută, ceea ce ne permite să ne raportăm la ea".



Comentează știrea

rita
7 noiembrie 2011
alta magarie

conform listelor electorale de anul trecut nu ai cum sa te raportezi la numarul populatiei dupa recensamantul de saptamana tecuta. sunteti fierti!

Lucy
7 noiembrie 2011
referendumul porcului

Pana in 2012 mai e un pic, nene! Asteptam sa va mai dati in stamba si atunci o veti lua rau de tot! Cu dosarele de coruptie ce se mai aude, aaa?

cetateam
7 noiembrie 2011
stati

propun sa ne raportam la referendumul din 2021 cand vom si mai putini si atunci ar putea spune ca au avut prezenta de 91% la vot. in realitate dragomir hasotti porcusor si pedofilul mazare sunt terminati. asta e semnalul sfarsitului lor. constanta trezeste-te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senol Zevri
7 noiembrie 2011
Dar va putea instanta sa-ti redea si demnitatea, domnule deputat?

De Hasotti si altii nu ma mir, dar chiar imi pare rau pentru tine! Si mi-e jena de jena pe care (presupun!) ca o ai!

Capsunar
7 noiembrie 2011
Dupa legea lui,Dragomir are dreptate

Daca ne raportam la recensamantul din vremea lui Cuza Voda pot sa spun ca toata populatia Dobrogei a votat. Deci avem o paricipare le vot de peste 100%.Un lucru nu inteleg eu:cu ce drept ignora Dragomir,dreptul de a-si spune cuvantul,persoanele care temporar sunt plecate din tara,care muncesc in strinatate,dar au dreptul sa se intoarca in orasul in care s-au nascut.Voi nu hatarati in locul lor,sacali rosii ce sunteti.

liberal
7 noiembrie 2011
pacat

s-a ales praful de PNL. s-ar rasuci bratienii in mormant daca ar vedea cum ati ajuns slugi de casa la talharii comunisti, ii sugeti degetele de la picioare lui mazare si constantinescu si va mai numiti liberali? sunteti o rusine. daca vreti cardasie cu mafia inscrieti'va in psd si lasati pnl sa-si urmeze destinul istoric ca partid curat, drept si independent.

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : REFERENDUMUL a picat!
Pagina a fost generata in 0.3116 secunde