Referendum Constanța / Maria Stavrositu: "Este o ilegalitatea ceea ce se întâmplă"

637
3
Referendum Constanța / Maria Stavrositu:

Deputatul PDL Maria Stavrositu a sosit în urmă cu puțin timp la sediul Biroului Electoral Județean (BEJ) pentru a-i cere președintelui să explice în baza cărei legi a decis prelungirea scrutinului până la ora 21, din moment ce legea prevede clar că urnele se deschid la ora 8 și se închid la ora 20.
"Este o ilegalitate ceea ce se întâmplă. Observ că în România nu se mai respectă legile, nu se mai respectă Constituția atâta timp cât unii pot lua decizii de capul lor", a declarat Maria Stavrositu.



Comentează știrea

cat a costat organizarea referendumului ????
6 noiembrie 2011
cat a costat organizarea referendumului ????

cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????cat a costat organizarea referendumului ????

nIC
6 noiembrie 2011
CAT A COSTAT 2 KM DE AUTOSTRADA ? DE NU AU FOST IN STARE SA CONSTRUIASCA MAI MULT ??!

CAT Au COSTAT 2 KM DE AUTOSTRADA ? DE NU AU FOST IN STARE SA CONSTRUIASCA MAI MULT ??!

Klaus
6 noiembrie 2011
Constantnescu, teapa... :)

Legea 315/2004 a fost promulgata de catre mizeriile de la PSD. Ei doreau sa imparta tara in 8 regiuni de dezvoltare, atunci viermii de la PD si PNL erau impotriva. Acum PDL-ul doreste reorganizarea Romaniei in 8 regiuni de dezvoltare si ghiciti ce, PSD-ul care initial doreua sa faca ei aceasta reorganizare sunt impotriva. Ideea este in felul urmator: Suntem condusi de niste mizerii pe plan local (PSD), si de alte mizerii pe plan national (PDL). Mizeriile de pe plan local (PSD) nu doresc sa isi piarda puterea, intrucat la centru este PDL-ul. Insa ar fi dorit ca tara sa reorganizeze in 8 regiuni, daca ei ar fi guvernat tara :) Niste viermi sunt si unii si ceilalti. Oricum este bine sa scapam de incompetentii de genul lui Constantinescu si Mazare, nu au facut nimic pentru oras si nimic pentru judet...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum Constanța / Suspiciuni de fraudă
Pagina a fost generata in 0.37 secunde