REFERENDUM AGIGEA/ Primarul Cristian Cîrjaliu: „Voi sesiza aspectele penale de nelegalitate în privinţa semnăturilor”

3037
REFERENDUM AGIGEA/ Primarul Cristian Cîrjaliu: „Voi sesiza aspectele penale de nelegalitate în privinţa semnăturilor” - cristiancirjaliu3-1632223283.jpg

Articole recomandate

În urma anunțului transmis de reprezentanții USR Constanța, care susțin că au strâns semnăturile necesare organizării unui referendum de demitere a primarului PSD din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, edilul în cauză a reacționat și a transmis un comunicat de presă pe care-l redăm integral în continuare.

„Preşedintele USR Constanţa, Dumitru Caragheorghe, a anunţat: "Vom înainta Prefecturii solicitarea organizării referendumului de demitere a primarului PSD, Maricel Cirjaliu. Vom anunţa înregistrarea la Prefectura Constanţa a solicitării organizării unui referendum local pentru demiterea primarului PSD Cristian Maricel Cirjaliu. Cererea este însoţită de motivele demiterii şi de semnăturile necesare, conform O.U.G.57/2019, art.162."

Aştept să fie depuse listele de semnături în cauză pentru a sesiza aspectele penale de nelegalitate. Vor fi surprize foarte mari referitoare la strângerea şi autenticitatea acestor semnături. Numai odată depuse aceste liste se pot constata efectele juridice ce se vor naşte de aici. Multe dintre fapte intrând în sfera penalului. Eu nu îmi voi asocia niciodată numele cu acest individ care a vândut etnobotanice/otravă pentru suflet şi trup copiilor noştri în cartierul constanţean Km 4-5 în locaţia de pe Strada Pandurului. Acest individ a distrus destine de copii si părinţi. Nu pot lua lecţii de administraţie publică de la un PENAL cum este Ciobanu Gabriel care nu a citit in viaţa lui o lege sau un document legislativ şi tocmai din această cauză, a necunoaşterii acestui individ . Întreaga administraţie publică locală este blocată, fapt constatat de o instanţă judecatorească.

Ciobanu Gabriel este protejat şi promovat de USR, partid care împreună cu actuala guvernare a adus întreaga ţară la un dezastru economic , din cauza cărora avem parte de aceste valuri de scumpiri iar oamenilor nu le mai ajung salariile, pensiile decat pentru a rezista câteva zile din lună.

De asemenea, acest individ este marioneta Pescăriei lui Matei/DATCU MATEI care încearcă de ani de zile să pună mâna pe un teren în suprafată de 8940 mp proprietate a Comunei Agigea,, teren furat cu facturi false așa cum reiese din Hotărârea Judecătorească definitivă în dosarul cu nr . 627/36/2019. Întotdeauna o să apăr interesele comunității mele și nu voi lăsa pe nimeni să-și bată joc de cetaţenii comunei Agigea, de drepturile lor, păcălindu-i cu falsa lor ocupare pentru această comună”, a transmis Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3689 secunde