Reacții la tragedia polițistului ucis de turc. Ce vrea PNL

124
Reacții la tragedia polițistului ucis de turc. Ce vrea PNL - politiarutierapolitist1-1440334461.jpg
Vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, afirmă, în contextul accidentului în care a fost implicat polițistul Gheorghe Ionescu, lovit intenționat de un afacerist turc, că modificarea și completarea Statutului polițistului reprezintă o prioritate legislativă pentru liberali.

"În numele PNL, îmi exprim solidaritatea cu polițistul Gheorghe Ionescu, din cadrul Brigăzii rutiere București, decedat după ce a fost rănit în misiune, și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Consider că un astfel de moment trist pentru familia, prietenii și colegii celui care a fost Gheorghe Ionescu nu trebuie nicidecum politizat dar, în același timp, nu trebuie în niciun caz uitat. Acestea sunt momentele în care, ca societate, e necesar să reflectăm cu atenție asupra Statutului polițistului, care cuprinde normele ce reglementează activitatea acestei categorii profesionale. Din aceste considerente, PNL își propune ca modificarea și completarea Legii privind Statutul polițistului să constituie prioritate legislativă", spune Dobre, într-un comunicat transmis duminică.

În acest sens, acesta precizează că PNL își propune ca modificările și completările Statutului polițistului să urmărească "o mai mare stabilitate, pregătire și dotare la standarde europene a polițistului, precum și stabilirea și definirea clară a principiilor care vor sta la baza ghidului de acțiune al polițistului în diferite situații".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4927 secunde