Reabilitarea termică a locuințelor, cu bani de la Comisia Europeană

341
1
În cadrul unei ședințe cu primarii liberali din județ, susținută la Constanța, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Eduard Hellvig, a declarat că MDRT va demara, la începutul lunii viitoare, un program privind reabilitarea termică a locuințelor. Hellving a precizat că finanțarea urmează să fie asigurată de Comisia Europeană, de la bugetele locale și de asociațiile de proprietari.
"Pentru început, vor fi finanțate pentru reabilitare termică blocurile din localitățile reședință de județ, dar sunt convins că, până la sfârșitul anului, vom convinge Comisia Europeană să îl extindem și pentru celelalte localități. De asemenea, vreau să extindem acest proiect și pentru locuințele sociale", a precizat ministrul în fața primarilor liberali din Constanța.

Comentează știrea

Olaru
13 august 2012
Reabilitare termica.

Daca reabilitarea termica și-ar putea atinge ținta, costul căldurii s-ar reduce la jumătate. Ar merita si primarii sa câștige ceva, nu ? Din păcate căldura câștigata prin anvelopare se pierde prin aerisirea accentuata necesara pentru combaterea mucegaiului si a unui ambient profund nesănătos. Mai exista si pericolul de incendiu. Pentru toate exista soluții simple fără sa încarce costurile dar nimeni nu este interesat. Nici măcar presa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde