Răsturnare de situație în cazul fostului consilier județean Emil Banias. Prefectura a formulat recurs

458
Răsturnare de situație în cazul fostului consilier județean Emil Banias. Prefectura a formulat recurs - emilbanias-1576231582.jpg
Subprefectul Ionuț Done, care a preluat atribuțiile prefectului după demiterea acestuia de către Guvern, a declarat, astăzi, că în "cazul Banias" instituția pe care o reprezintă a formulat recurs în instanță. 


"Am analizat ieri situația domnului Banias și am decis să formulăm recurs. A fost depus ieri și suspendă sentința. Pentru că nu era definitivă conform art.22 din Legea Contenciosului Administrativ. Ieri am avut un grup de lucru și am stabilit să nu emitem ordin și să o atacăm", a declarat subprefectul Ionuț Done.


În asemenea condiții, fostul consilier județean Emil Banias nu va reveni pe funcție. 


Consilierul județean Emil Banias a fost exclus din ALDE în 2017. Ulterior, acesta a fost exclus și din Consiliul Județean Constanța. Cu toate acestea, el a anunțat încă de atunci că nu va lăsa lucrurile la voia întâmplării și a atacat decizia la instanța de judecată iar magistrații i-au dat dreptate, însă, după cum spune subprefectul, sentința nu este definitivă.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.799 secunde