Ramona Ioana Bruynseels, candidata PPU la prezidențiale

1191
Ramona Ioana Bruynseels, candidata PPU la prezidențiale - ramonaioanabruynseels-1560113353.jpg

Articole de la același autor

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), controlat de Dan Voiculescu, și-a ales, sâmbătă, în congres, noua conducere și și-a desemnat candidatul la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. 
Astfel, Ramona Ioana Bruynseels, în vârstă de 39 de ani, a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidențiale, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegați prezenți la congres. 
"Voi fi un candidat serios, consistent și credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. În perioada următoare, voi face cunoscute prioritățile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme și fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deșarte și neacoperite, cinstită și onestă", a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la congresul PPU transmis în direct la Antena3. 


Totodată, delegații Partidului Puterii Umaniste l-au ales în funcția de președinte al Consiliului Național pe Cristian Popescu Piedone, iar Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă președinte al Biroului Executiv.


Umaniștii și-au mai ales, sâmbătă, zece vicepreședinți și au votat statutul partidului, programul politic, dar și o rezoluție. 


XXX 
Ramona Ioana Bruynseels a terminat Facultatea de Drept și a absolvit un program în cadrul Universității Harvard. După o relație de 18 ani, s-a căsătorit, luna trecută, cu Dominic Bruynseels, președintele First Bank, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea. Ei au împreună două fetițe. 


Candidata la președinție din partea umaniștilor a fost numită în decembrie anul trecut consiliera premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. În guvernarea lui Mihai Tudose a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, iar în perioada 2015-2016, a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5576 secunde