Raluca Turcan: Suntem în situația de a ne ocupa timpul cu negocierea blocării moțiunii de cenzură

175
Raluca Turcan: Suntem în situația de a ne ocupa timpul cu negocierea blocării moțiunii de cenzură - 7549706mediafaxfotoeduardvinator-1598717321.jpg
Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că premierul Ludovic Orban și alți colegi miniștri au fost nevoiți să își amâne vizita de sâmbătă de la Sibiu pentru că sunt ocupați cu negocierea blocării moțiunii de cenzură, potrivit Agerpres.ro.


"Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban și de alți colegi de ai mei din Guvernul României pentru a marca două proiecte importante pentru județul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noștri pentru că suntem în situația de a ne ocupa timpul, pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni, cu negocierea blocării moțiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Am convingerea că vom opri această moțiune de cenzură, care, dincolo că este mincinoasă și ticăloasă, destabilizează țara", a spus Raluca Turcan, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile locale.




"Credeți-mă că de aici voi pleca din nou la București și alături de colegii mei până în momentul votului de luni, de la moțiunea de cenzură, vom face tot ce ne stă în putință pentru a opri acest demers, pe care îl calific, responsabil, ca fiind unul ticălos și care nu are nimic de a face cu românii", a mai spus Raluca Turcan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.146 secunde